Традиційні американські млинці, звані ще панкейками, готуються на молоці і обсмажують на сухій сковороді. Смак у них виходить більш нейтральним, ніж у наших звичних млинців або оладок, тому так добре їсти американські млинці з джемами та сиропами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Молоко кисле – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати американські млинці? Всі інгредієнти заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони встигли зігрітися. Білки відокремити від жовтків.
Борошно змішати в окремій мисці з розпушувачем.
В білки всипати сіль і ретельно збити віночком до стійких піків.
Жовтки перемішати з цукровим піском і розтерти дочиста.
Влити до них молоко і рослинне масло.
Всипати борошно і швидко перемішати.
Частинами ввести білки в тісто, обережно перемішуючи.
Спекти американські млинці на сухий сильно розпеченій сковороді.
Подавати панкейкі з кленовим сиропом і вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Товсті млинці на молоці