В даному рецепті вам пропонується спекти млинці без борошна, замінивши її на кукурудзяний крохмаль. Такі млинці будуть тоненькими і легко перевертатися при випічці. Їх можете подати з солоної чи солодкою начинкою, тому кількість цукру в тісті можете змінити.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати млинці без борошна? У посуд для замішування тіста розбиваємо два яйця, насипаємо до них цукор, щіпку солі і з допомогою віночка перемішуємо. Потім насипаємо кукурудзяний крохмаль і замішуємо однорідне і без грудочок тісто.
Молоко трохи підігріваємо, тільки щоб було теплим, і переливаємо його до тесту. Додаємо в тісто олію і ще раз добре перемішуємо. Замішане тісто залишаємо на 15 хвилин, щоб крохмаль набух.
Добре розігріваємо сковорідку і трохи намазуємо її маслом. Потім сковорідку змащувати не потрібно. Випікаємо млинці на невеликому вогні і на обох боків до рум’яного кольору. Тісто періодично перед кожним млинцем перемішуємо, щоб крохмаль не осів на дно.
В приготовані млинці загортаємо начинку по своєму смаку і подаємо до сніданку.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Солодкі млинці на молоці