Ароматні і дуже корисні млинці з гречаного борошна підійдуть для правильного харчування або просто для тих, хто любить гречаний присмак їжі. Ці млинці можна подавати з солоними і з солодкими начинками. Спробуйте!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 – 2 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Борошно гречана – 50 гр.
Процес приготування:
Як приготувати гречані млинці? Для початку вам потрібно збити яйця з сіллю, скориставшись міксером або просто віночком.
Влийте яйця рослинне масло і ретельно перемішайте суміш.
Додайте яйця з маслом молоко і гарненько перемішайте основу для млинців.
Потім просіяти в тісто суміш пшеничного і гречаного борошна, добре вимісити тісто. Воно не повинно бути занадто рідким або надто густим.
В сковороду додайте трохи рослинного масла і розігрійте. Вилийте черпак тесту в сковорідку і рівномірно розподіліть тісто.
Коли одна сторона млинця стане золотистою, переверніть млинець на іншу сторону і випікайте до готовності.
Готові млинці зберіть в стопку і подавайте їх до столу ще гарячими!
Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на молоці класичні Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці