Млинці, приготовані на молоці, виходять ніжними і тонкими. Млинці найчастіше подають на сніданок або на десерт. З готових млинчиків, можна приготувати торт, промазавши їх, приміром, заварним кремом або кремом, приготовленим на основі сметани.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Борошно пшеничне – 280 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати млинці на 500 мл молока? Підготуйте необхідні інгредієнти для млинців. Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і сіль. Добре перемішайте, скориставшись міксером або віночком.
Коли маса трохи збільшиться і стане однорідною, влийте половину необхідної кількості молока, ретельно перемішайте.
Заздалегідь просіяти пшеничне борошно через сито. Потім поступово введіть в рідкі інгредієнти, продовжуючи перемішувати віночком.
Влийте молоко, що залишилося і необхідну кількість рослинного масла. Ретельно розмішайте віночком, і залиште тісто відпочити на 15-20 хвилин.
добре нагрійте Сковороду. Змастіть краплею олії.
З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто і розподіліть його по всій поверхні.
Коли тісто на сковороді стане матовим, з допомогою лопатки переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще приблизно хвилину. Готові млинчики складайте стопкою один на одного.
Гарячі млинці подавайте з улюбленими наповнювачами.
Приємного апетиту!
Млинці на Масляну Млинці на молоці з яйцями Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці