Пропоную приготувати прекрасний варіант недільного сніданку. У нашій родині склалася така традиція – кожної неділі на сніданок ми готуємо млинці на кефірі з бананом. Банани надають млинців неймовірний смак і ніжну структуру.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кефір – 800 мл
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Банан – 1 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Приступимо до готування млинців на кефірі з бананом. Візьміть глибоку ємність. Вилийте кефір, очистіть і розламайте на кілька частин банани, додайте цукровий пісок, щіпку солі, рослинна олія і харчову соду, розбийте курячі яйця.
Скористайтесь заглибним блендером і доведіть масу до однорідної консистенції. Додайте просіяне заздалегідь пшеничне борошно.
Все ще раз добре перемішайте з допомогою заглибного блендера.
Добре розігрійте сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Якщо будете смажити млинці на антипригарній сковороді, рослинна олія не обов’язково використовувати. З допомогою ополоника розподіліть тісто по сковороді і смажте кілька хвилин, потім за допомогою лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще кілька хвилин.
Смажте млинці, поки не закінчиться все млинцеве тісто. Готові млинці змастіть вершковим маслом і скрутіть рулетиками або трикутничками. Ніжні ароматні млинці подавайте зі сметаною або варенням.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці класичні Млинці на кефірі Млинці на кефірі з дірочками Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці