Коли хочеться рум’яних млинців, відразу приходить на розум рецепт на молоці. Його можна назвати класичним. Щоб млинці вийшли легкими і ніжними просійте борошно кілька разів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 50 – 80 гр.
- Цукор-пісок – 0.5 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1.5 склянки
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування млинців на молоці? У мисці збийте яйця, додайте 150-200 мілілітрів молока, сіль і цукор, перемішайте.
Борошно просійте, додайте її частинами в тісто замішують тісто без грудочок.
Потім влийте молоко, що залишилося, перемішайте тісто до однорідного стану.
Влийте соняшникову олію і ще раз розмішайте тісто.
розігрійте Сковорідку, перед першим млинцем змастіть дно соняшниковою олією. Влийте трохи тіста, сковорідку перейдіть по колу, щоб тісто розійшлося по дну. Смажте млинці з двох боків до рум’яного кольору.
Готові млинці промазывайте вершковим маслом і складайте на блюдо.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці на молоці