Млинці на молоці виходять м’якими і тонкими. У кожної господині свої секрети приготування млинців, а цей рецепт дозволить поповнити вашу скарбничку ще одним безпрограшним варіантом приготування даної страви. Приправляючи млинці згущеним молоком, варенням або медом, вони стають нереально смачними!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 1.5 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 0.3 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати млинці на молоці, які завжди виходять легко! В зручну ємність вбиваємо курячі яйця, додаємо до них цукровий пісок і сіль. Всі інгредієнти перемішуємо до однорідності.
В отриману суміш вливаємо 100 мл теплого молока. Перемішуємо.
Далі всипаємо в робочу ємність просіяне пшеничне борошно. Вимішуємо тісто до однорідного стану.
Після цього вливаємо в тісто, що залишилося кількість теплого молока і все перемішуємо. Таким чином тісто виходить без грудочок.
Додаємо в тісто олію і перемішуємо. Тісто готове. Залишаємо його на 15 хвилин в стороні. Через час знову перемішайте тісто.
Добре прогріваємо сковороду, для першого млинця змащену невеликою кількість рослинного масла. З допомогою ополоника відправляємо в сковороду порцію тіста і обсмажуємо з одного боку.
Коли краї млинця підрум’яняться, перевертаємо його і обсмажуємо другу сторону.
Таким чином, використовуючи всі тісто, смажимо млинці. В теплому вигляді, присмачуючи різними добавками, подаємо страву до столу.
Приємного вам апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці