Елементарні у приготуванні млинці в пляшці допоможуть позбавитися від зайвої брудного посуду на кухні при приготуванні цієї страви. Тісто замішується на молоці і ретельно збовтується в пляшці після кожного додавання борошна.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 600 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 10 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати млинці в пляшці? У пляшку з-під молока влити через лійку молоко, збовтані яйця, рослинне масло, всипати сіль та цукровий пісок. У кілька прийомів додати просіяне борошно.

Після кожного додавання борошна закрутити кришку та ретельно збовтати пляшку, щоб уникнути появи грудочок.

Сковороду ретельно розігріти на сильному вогні. Перед кожним млинцем змащувати сковороду рослинною олією. Вливати порцію тесту на сковороду і чекати, поки тісто злегка схопиться зверху.

Перевертати млинець і обсмажувати з іншого боку. Спекти так всі млинці.

Подавати млинці з улюбленими соусами або до смажених м’ясних виробів.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці без дріжджів Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці