Рекомендую приготувати млинці з фаршем і яйцем. Цей рецепт є прекрасною альтернативою пиріжків з м’ясом, і особливо сподобається тим, хто в пиріжках їсть тільки начинку і не сприймає тісто. Млинці з фаршем і яйцем готуються набагато швидше і простіше ніж пиріжки.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1.5 склянки
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Для начинки: –
  • Яйце – 2 шт.
  • Свинина – 500 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування млинців з фаршем і яйцем. У глибоку миску розбийте курячі яйця. Поступово влийте молоко. Збийте з допомогою віночка або міксера.

В отриману яєчну масу просіяти пшеничне борошно разом з розпушувачем, додайте цукровий пісок і сіль. З допомогою міксера добре перемішайте до однорідної консистенції.

Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі. Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто і ретельно перемішайте міксером.

добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто.

Смажте, поки верх млинця не стане матовим, з допомогою дерев’яної чи силіконової лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини. Таким чином, посмажте всі млинці.

Фарш візьміть готовий або приготуйте його самостійно. Свинину промийте і просушіть з допомогою паперових рушників, наріжте на середні за розміром шматочки і пропустіть через м’ясорубку.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажте до золотистого кольору.

Додайте приготовлений фарш, і періодично помішуючи, обсмажте протягом 20 хвилин, накривши кришкою. Потім зніміть з вогню.

В каструлю наберіть води, викладіть курячі яйця, попередньо вимивши їх, і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і посоліть. Варіть на повільному вогні 10 хвилин.

Зварені яйця остудіть, очистіть і дрібно наріжте, відправте до м’ясної начинки.

Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте.

На готовий млинчик викладіть 1-2 столових ложки начинки. Поверніть конвертиком.

Також нафаршируйте залишилися млинці. Перед подачею за бажанням обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковороді.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці з м'ясом Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці