Рекомендую приготувати млинці з фаршем і яйцем. Цей рецепт є прекрасною альтернативою пиріжків з м’ясом, і особливо сподобається тим, хто в пиріжках їсть тільки начинку і не сприймає тісто. Млинці з фаршем і яйцем готуються набагато швидше і простіше ніж пиріжки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Молоко коров’яче – 1.5 склянки
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Для начинки: –
- Яйце – 2 шт.
- Свинина – 500 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування млинців з фаршем і яйцем. У глибоку миску розбийте курячі яйця. Поступово влийте молоко. Збийте з допомогою віночка або міксера.
В отриману яєчну масу просіяти пшеничне борошно разом з розпушувачем, додайте цукровий пісок і сіль. З допомогою міксера добре перемішайте до однорідної консистенції.
Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі. Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто і ретельно перемішайте міксером.
добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто.
Смажте, поки верх млинця не стане матовим, з допомогою дерев’яної чи силіконової лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини. Таким чином, посмажте всі млинці.
Фарш візьміть готовий або приготуйте його самостійно. Свинину промийте і просушіть з допомогою паперових рушників, наріжте на середні за розміром шматочки і пропустіть через м’ясорубку.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажте до золотистого кольору.
Додайте приготовлений фарш, і періодично помішуючи, обсмажте протягом 20 хвилин, накривши кришкою. Потім зніміть з вогню.
В каструлю наберіть води, викладіть курячі яйця, попередньо вимивши їх, і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і посоліть. Варіть на повільному вогні 10 хвилин.
Зварені яйця остудіть, очистіть і дрібно наріжте, відправте до м’ясної начинки.
Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте.
На готовий млинчик викладіть 1-2 столових ложки начинки. Поверніть конвертиком.
Також нафаршируйте залишилися млинці. Перед подачею за бажанням обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці з м'ясом Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці