Ці млинці будуть неймовірно смачними гарячими та холодними разом з вершково-часниковим соусом або зі сметаною, приправленою рубаною зеленню. У кабачкові млинці можна загортати і начинку, наприклад, з обсмажених лісових грибів з цибулею, з томатів і сиру або з м’ясного фаршу. Не використовуйте занадто жирний кефір, щоб у підсумку після замішування у вас вийшло тісто такої ж консистенції, як для випічки пишних, ноздреватых кефірних млинців.


Інгредієнти: на 20 порц.

  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Зелень – за бажанням
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати млинці з кабачків на кефірі легко! Натріть на тертці кабачок, відіжміть його від зайвої рідини.

Яйця збийте з сіллю, додати до кабачків, туди ж всипте і розпушувач для тіста.

Просійте в миску з тестом і склянку борошна.

Влийте в тісто кефір і розмішайте все до однорідної маси.

Влийте в тісто пару ложок рослинного масла, а ще туди ж можна і нарізати будь-яку свіжу зелень.

добре нагрійте Сковорідку, наливайте на неї тісто і випікайте млинці звичайним способом, на початку з одного боку.

Переверніть млинець на другу сторону і запечіть до повної готовності.

Стопку з овочевих гарячих млинчиків ставте на стіл, поки вони ще гарячі. Їжте млинці зі сметаною або ж завертайте до них будь-які начинки.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без молока Млинці з кабачків Млинці на кефірі Млинці на кефірі без соди Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці