Тонкі млинці часто готують, щоб начинити улюбленою начинкою. Я хочу запропонувати приготувати млинці з начинкою з рису і фаршу. Фаршировані млинці виходять поживними, як пиріжки. Їх зручно брати з собою в поїздку або на роботу. Обов’язково спробуйте приготувати.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Рис білий – 50 гр.
- Фарш м’ясний – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Розмарин – за смаком
- Сметана – для прикраси
Процес приготування:
Як почати готувати млинці з м’ясом і рисом? У каструлю наберіть води і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і посоліть.
Рис ретельно промийте і висипте в киплячу підсолену воду. Готуйте на повільному вогні 20 хвилин, накривши кришкою.
Фарш візьміть готовий або приготуйте його самостійно. М’ясо промийте і просушіть, наріжте на середні за розміром шматочки і пропустіть через м’ясорубку.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Добре розігрійте Сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажте до золотистого кольору.
Додайте приготовлений фарш, і періодично помішуючи, обсмажте протягом 20 хвилин.
Посоліть і поперчіть, приправте розмарином. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин, накривши кришкою.
Приготований рис злийте через сито або друшляк і промийте холодною водою. Дайте йому трохи стекти і додайте до фаршу, перемішайте, прогрійте кілька хвилин і зніміть з вогню.
В глибоку миску розбийте курячі яйця. Збийте з допомогою віночка або міксера.
В отриману яєчну масу просіяти пшеничне борошно, додайте цукровий пісок і сіль. Поступово влийте молоко. З допомогою міксера добре перемішайте до однорідної консистенції. Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі. Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто.
добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто. Смажте, поки верх млинця не стане матовим, а край не зарум’яниться, з допомогою дерев’яної лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини. Таким чином, посмажте всі млинці.
На готовий млинчик викладіть приблизно 1-2 столових ложки начинки.
Поверніть конвертиком.
Також нафаршируйте залишилися млинці. Перед подачею обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковороді. Фаршировані млинчики подавайте зі сметаною.
Приємного апетиту!
Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою