Млинці ідеально підходять для того, щоб загортати в них начинку. Причому вона може бути будь по вашому смаку. На сніданок можна загорнути в млинці сир або фрукти, для обіду або вечері підійде більш ситний варіант з м’яса або овочів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Кефір – 500 мл
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Окріп – 200 мл
- Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Масло вершкове – 80 гр.
- Для начинки: –
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – за смаком
- Ванілін – 10 гр.
Процес приготовления:
Приступимо до готування млинців з начинкою. У мисці збийте 3 яйця з половиною склянки цукру.
До яєць влийте кефір, добре перемішайте.
Змішайте борошно, сіль і соду, просійте цю суміш.
Змішайте сипучі та рідкі компоненти, замістити тісто віночком. Тісто повинно вийти без грудочок.
Повільно введіть окріп в тісто, не припиняючи збивати масу віночком. Потім додайте олію і ще раз перемішайте. Залиште тісто на 5 хвилин.
розігрійте Сковороду на середньому вогні. Перед першим млинцем змастіть маслом дно. Смажте млинці з двох сторін з усього тесту.
Змішайте інгредієнти для начинки: сир, яйце, цукор і ванільний цукор, добре розімніть виделкою.
На млинець викладіть ложкою невелику кількість начинки, загорніть її, складаючи краї млинця в конверт.
Млинці з начинкою складіть у сковорідку, розкладіть по них шматочки вершкового масла, протушкувати млинці на повільному вогні 10-15 хвилин під кришкою. Після цього гарячі млинці можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці фаршировані сиром Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою