В даному рецепті вам пропонується млинці з сирною начинкою запекти в духовці під сметаною. Страва вийде дуже ніжним. Кількість цукру можете змінити по своєму смаку. У сирну начинку бажано додати жовток одного яйця.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Молоко коров’яче – 600 мл
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сир – 200 гр.
- Сметана – 6 ст. л.
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – 150 мл
Процес приготування:
Як почати готувати млинці з сиром у сметані? Покладіть сир в посуд і додайте до нього жовток одного яйця.
Насипте до сиру потрібне кількості ложкою цукру і все добре перемішайте. Це буде начинка для млинців.
В окремій чашці віночком збийте 2 яйця.
В посуд для замішування тіста перелийте збиті яйця, налийте до них молоко, рослинне масло, додайте ложку цукру, щіпку солі, просіяне на сито борошно і замісіть тісто. Воно повинно бути рідким і мати однорідну текстуру.
На добре розігрітій сковорідці спечіть з приготовленого тіста тонкі млинчики. Наливайте тісто ополоником. Обсмажуйте млинці до рум’яного кольору з обох боків.
Спечені гарячі млинці складіть стопкою на плоску тарілку, змащуючи їх невеликою кількістю розтопленого вершкового масла.
На кожен млинець викладайте ложкою сирну начинку.
Млинці з начинкою загорніть у вигляді красивих конвертиків.
Будь-яку форму для випічки змастіть шматочком вершкового масла і компактно укладіть в неї все конвертики.
Намажте млинці сметаною. Її кількість можете збільшити за своїм смаком.
Запечіть сирні млинці в духовці при 180°С протягом 20 хвилин.
Потім перекладіть їх на порційні тарілочки і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Млинці на молоці класичні