Кабачкові оладки знамениті своїм неповторним смаком і оригінальністю. А якщо додати в тісто ковбасу і сир, то страва заграє новими фарбами. Оладки стануть ще більш апетитними і затребуваними на вашому столі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки (середні) – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Варена ковбаса – 120 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 20 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати оладки з кабачків з сиром і ковбасою, кабачок очищаємо від шкірки і пропускаємо через крупну тертку.
Віджимаємо тертий кабачок, сік і воду зливаємо.
Подрібнюємо цибулину і додаємо її разом з яйцями до кабачка.
Додаємо сіль, перець і тертий твердий сир.
Дрібними кубиками ріжемо ковбасу і відправляємо до решти інгредієнтів.
Подрібнюємо часник і свіжий кріп, додаємо до тіста.
Всипаємо борошно. І тільки на цьому етапі ретельно перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо кабачкові оладки до золотистого кольору.
Викладаємо на порційну тарілку. Можна прикрасити тертим сиром і свіжою зеленню. Приємного апетиту!
Кабачки з сиром Кабачкові оладки з сиром і часником Коржі з кабачків Коржі з кабачків з сиром Оладки з кабачків Оладки з сиром Оладки з сиром і ковбасою Страви з кабачків на сковороді