Пісне овочеве рагу – дуже смачне, корисне і поживне блюдо. Цей рецепт особливо сподобатися тим, хто ретельно стежить за своєю фігурою або ж тим, кому не можна смаженого і жирного. В ньому багато вітамінів і білка. Відмінне блюдо для пп вечері!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Кабачки – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Квасоля – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пісного овочевого рагу? Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками.
Кабачки миємо й ріжемо також кубиками, тільки невеликого розміру.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.
Моркву чистимо й ріжемо півколами.
Перець розрізаємо на половинки, очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками.
Нагріваємо плиту і викладаємо овочі в каструлю, заливаємо воду і тушкуємо після кипіння 20 хв. Додаємо квасолю і спеції, розмішуємо і тушкуємо ще 1 хв
Приємного апетиту!
Кабачки в каструлі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в каструлі Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з квасолею