Дуже складно відмовитися від улюблених ласощів і зовсім не потрібно, якщо знати, чим замінити тваринні інгредієнти. Для вегетаріанських панкейків будемо використовувати соєве молоко, замість нього також можна використовувати мигдальне. А для особливого аромату додамо трохи ванільного екстракту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 125 гр.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- соєве Молоко – 150 мл
- Ванільна есенція – 0.25 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування панкейків вегетаріанських смачний! Борошно просіваємо через ситечко.
Змішуємо борошно і молоко. Додаємо до них розпушувач і цукор, а також ванільний екстракт і трохи солі. Все добре збиваємо вінчиком до однорідної маси.
Тепер розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом. Викладаємо 2 ст. л. тіста і даємо йому трохи розтектися. Якщо поміщається, то можна смажити відразу панкейка відразу.
Чекаємо кілька хвилин, поки він зарум’яниться і перевертаємо на інший бік. Таким чином смажимо все тісто.
Приємного апетиту!
Американські млинці Панкейкі без яєць Панкейкі класичні Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці класичні