Дуже складно відмовитися від улюблених ласощів і зовсім не потрібно, якщо знати, чим замінити тваринні інгредієнти. Для вегетаріанських панкейків будемо використовувати соєве молоко, замість нього також можна використовувати мигдальне. А для особливого аромату додамо трохи ванільного екстракту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 125 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • соєве Молоко – 150 мл
  • Ванільна есенція – 0.25 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування панкейків вегетаріанських смачний! Борошно просіваємо через ситечко.

Змішуємо борошно і молоко. Додаємо до них розпушувач і цукор, а також ванільний екстракт і трохи солі. Все добре збиваємо вінчиком до однорідної маси.

Тепер розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом. Викладаємо 2 ст. л. тіста і даємо йому трохи розтектися. Якщо поміщається, то можна смажити відразу панкейка відразу.

Чекаємо кілька хвилин, поки він зарум’яниться і перевертаємо на інший бік. Таким чином смажимо все тісто.

Приємного апетиту!

Американські млинці Панкейкі без яєць Панкейкі класичні Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці класичні