Смачні і корисні панкейкі ви легко приготувати з бананом і вівсяним борошном. Ця прекрасна випічка підійде навіть тим, у кого досить сувора дієта. Шкоди цей десерт не принесе, але і задоволення ви отримаєте просто море!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Банан (стиглий) – 1 шт.
- Яйце – 1 – 2 шт.
- Борошно вівсяна – 80 гр.
- Борошно пшеничне – 80 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Вода – 50 мл
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування панкейків з бананом ПП? За допомогою блендера перетворити банан в пюре. Влийте до нього окріп, яйце, кефір і соду. Потім ретельно перемішайте інгредієнти. Цю суміш додайте до перемішаної пшеничного і вівсяному борошні.
Тісто перемішайте і залиште набухати хвилин на двадцять.
Сковороду акуратно змастіть маслом і готуйте панкейкі з двох сторін приблизно по півтори-дві хвилинки з кожного боку.
Панкейкі складайте в духовку або інше тепле місце, поки не приготуєте все.
Ніжні пористі панкейкі золотистого кольору подавайте до столу ще теплими. Вони виходять дуже м’якими і ніжними.
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі без молока Панкейкі без розпушувача Панкейкі з банана і яйця Панкейкі класичні