Пишні американські панкейкі, доповнені нутеллою, готуються дуже швидко і виходять неймовірно смачними. Такий десерт можна подавати на сніданок або до чаю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Масло вершкове – 50 гр.
- Нутелла – 8 ч. л.
- Цукрова пудра для прикраси
- М’ята свіжа – для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати панкейкі з нутеллою? Приготуємо тісто для панкейків. Збиваємо яйце з цукром, потім просіваємо борошно. Додаємо дрібку солі, вливаємо молоко і збиваємо до однорідності.
Розігріваємо сковороду. Ложкою викладаємо тісто на невеликі оладки. Обсмажуємо до готовності з обох сторін. Знадобиться приблизно 3-5 хвилин на один панкейк.
Викладаємо десерт. У порційні тарілки кладемо панкейк, обмазуємо нутеллою. Повторюємо шари.
Зверху можна посипати цукровою пудрою і прикрасити свіжою м’ятою. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем