Пишні американські панкейкі, доповнені нутеллою, готуються дуже швидко і виходять неймовірно смачними. Такий десерт можна подавати на сніданок або до чаю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Нутелла – 8 ч. л.
  • Цукрова пудра для прикраси
  • М’ята свіжа – для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати панкейкі з нутеллою? Приготуємо тісто для панкейків. Збиваємо яйце з цукром, потім просіваємо борошно. Додаємо дрібку солі, вливаємо молоко і збиваємо до однорідності.

Розігріваємо сковороду. Ложкою викладаємо тісто на невеликі оладки. Обсмажуємо до готовності з обох сторін. Знадобиться приблизно 3-5 хвилин на один панкейк.

Викладаємо десерт. У порційні тарілки кладемо панкейк, обмазуємо нутеллою. Повторюємо шари.

Зверху можна посипати цукровою пудрою і прикрасити свіжою м’ятою. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі класичні Панкейкі на молоко на сковороді Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем