Якщо ви не любите проводити весь вільний час на кухні, пропоную приготувати пасту Карбонара з беконом без вершків. Рецепт досить простий і не забере у вас багато часу. А в результаті ви отримаєте надзвичайно апетитне блюдо на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Пекоріно – 50 гр.
- Бекон – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 350 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати пасту карбонару з беконом без вершків просто! Бекон наріжте дрібним кубиком. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.
Курячі яйця розбийте в глибоку ємність. Перемішайте до однорідної консистенції з допомогою віночка або виделки.
У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів. Замість спагеті можна використовувати макаронні вироби будь-якого виду.
Часник очистіть від лушпиння, промийте в прохолодній воді і роздушіть плоскою стороною ножа.
добре розігрійте Сковороду на невеликому вогні, викладіть необхідну кількість вершкового масла, подрібнений бекон і роздавлений часник.
Постійно помішуючи, трохи обсмажте.
Відварені спагетті злийте через друшляк або сито. Готові макаронні вироби відправте в сковороду. Ретельно перемішайте.
Сир «Пекоріно» натріть на дрібній тертці і викладіть в сковороду. Замість «Пекоріно» можна використовувати будь-сир твердого сорту. Потім влийте збиті курячі яйця.
Ретельно перемішайте. Прогрійте пасту пару хвилин, постійно помішуючи, і зніміть з вогню.
Приготовлену пасту розкладіть по порційних тарілках.
Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці Ароматну і соковиту пасту Карбонара з беконом без вершків подавайте на стіл, присипавши подрібненим сиром «Пармезан».
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з беконом