Якщо ви не любите проводити весь вільний час на кухні, пропоную приготувати пасту Карбонара з беконом без вершків. Рецепт досить простий і не забере у вас багато часу. А в результаті ви отримаєте надзвичайно апетитне блюдо на обід або вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Пекоріно – 50 гр.
  • Бекон – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 350 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати пасту карбонару з беконом без вершків просто! Бекон наріжте дрібним кубиком. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.

Курячі яйця розбийте в глибоку ємність. Перемішайте до однорідної консистенції з допомогою віночка або виделки.

У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть необхідну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці макаронних виробів. Замість спагеті можна використовувати макаронні вироби будь-якого виду.

Часник очистіть від лушпиння, промийте в прохолодній воді і роздушіть плоскою стороною ножа.

добре розігрійте Сковороду на невеликому вогні, викладіть необхідну кількість вершкового масла, подрібнений бекон і роздавлений часник.

Постійно помішуючи, трохи обсмажте.

Відварені спагетті злийте через друшляк або сито. Готові макаронні вироби відправте в сковороду. Ретельно перемішайте.

Сир «Пекоріно» натріть на дрібній тертці і викладіть в сковороду. Замість «Пекоріно» можна використовувати будь-сир твердого сорту. Потім влийте збиті курячі яйця.

Ретельно перемішайте. Прогрійте пасту пару хвилин, постійно помішуючи, і зніміть з вогню.

Приготовлену пасту розкладіть по порційних тарілках.

Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці Ароматну і соковиту пасту Карбонара з беконом без вершків подавайте на стіл, присипавши подрібненим сиром «Пармезан».

Приємного апетиту!

Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з беконом