Любителям простих і швидких рецептів хочу порекомендувати апетитну пасту Карбонара з курячою грудкою. Паста виходить надзвичайно смачною і ситною. Карбонара припаде до смаку всім, хто не любить довго стояти на кухні за плитою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки – 200 мл
- Куряча грудка – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Макарони – 400 гр.
- Яєчний жовток – 3 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати пасту карбонара з курячою грудкою? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування апетитною Карбонара.
Курячу грудку вимийте, обсушити паперовими рушниками, відокремте від кісток і шкіри, наріжте невеликими шматочками. Розігрійте Сковороду на вогні, налийте трохи оливкової олії, викладіть нарізану курячу грудку, постійно помішуючи, трохи обсмажте. Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
Курячі жовтки викладіть в глибоку миску.
Влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції, скориставшись віночком або вилкою.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем або пропустіть через прес, додати в сковороду.
Після чого влийте приготований соус.
Постійно помішуючи, доведіть соус до загусання.
Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте в сковороду. Ретельно перемішайте і зніміть з вогню.
У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть необхідну кількість макаронних виробів. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк. На тарілки для подачі викладіть пасту, а зверху розподіліть соус. Пасту Карбонара з курячою грудкою подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара з куркою Паста карбонара у вершковому соусі