Грибів смажте побільше, так як з’їдаються вони швидше м’яса. Ароматний маринад з часником просочить свіжі гриби і перетворить їх в приголомшливе блюдо на вогні.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – 0.33 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Рецепт приготування печериць на мангалі в майонезі з часником смачний! Гриби промийте під проточною водою і витріть паперовим рушником.

Обріжте у них ніжки і складіть капелюшки в миску.

В окрему піалу викладіть майонез.

Видавіть очищені зубчики часнику і додайте лимонний сік.

Наколіть гриби виделкою, щоб краще проникав всередину соус і перекладіть його до печерицям, добре розмішати. Поставте гриби в холодильник, накривши миску кришкою на 15 хвилин (можна і на годину, якщо дозволяє час).

Нанизуйте гриби на шампури і розміщуйте на мангалі.

Смажте печериці на добре розпалених вугіллі без полум’я.

Періодами прокручуйте їх, щоб гриби смажилися рівномірно близько 15 хвилин до рум’яного кольору. Подавайте гарячими.

Приємного апетиту!

Маринад для печериць з часником Маринад для печериць на мангалі Печериці в майонезі на мангалі Печериці на мангалі Шашлик із печериць на мангалі