Замість традиційного рису плов можна готувати з булгуру. Це дуже корисна крупа, смакові якості якій вам точно сподобаються. Якщо у вас немає казана, то для приготування смачного плову зі свининою підійде мультиварка.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 300 гр.
- Булгур – 1 склянка
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Зіра – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Вода – 2,5 склянки
- Барбарис – 1 ст. л.
- Часник – 1 шт.
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з булгуру зі свининою в мультиварці, свинину наріжте невеликими кубиками.
В чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть свинину і смажте її протягом 10 хвилин.
Цибулю і моркву очистіть, цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
Додайте в чашу мультиварки цибулю і моркву, посоліть за смаком. Продовжуйте смажити разом з м’ясом 5-7 хвилин.
Викладіть булгур в чашу мультиварки. Також додайте приправи і барбарис.
Влийте гарячу воду. З головки часнику зніміть піну і покладіть часник в центр.
Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Плов», поставте таймер на 35-40 хвилин. Плов з булгуру виходить дуже ароматним і розсипчастим.
Приємного апетиту!
Плов без м'яса Плов в мультиварці Плов в мультиварці Редмонд Плов з булгуру Плов з м'ясом в мультиварці Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в мультиварці Редмонд