Замість традиційного рису плов можна готувати з булгуру. Це дуже корисна крупа, смакові якості якій вам точно сподобаються. Якщо у вас немає казана, то для приготування смачного плову зі свининою підійде мультиварка.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 300 гр.
  • Булгур – 1 склянка
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Зіра – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 2,5 склянки
  • Барбарис – 1 ст. л.
  • Часник – 1 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати плов з булгуру зі свининою в мультиварці, свинину наріжте невеликими кубиками.

В чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть свинину і смажте її протягом 10 хвилин.

Цибулю і моркву очистіть, цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.

Додайте в чашу мультиварки цибулю і моркву, посоліть за смаком. Продовжуйте смажити разом з м’ясом 5-7 хвилин.

Викладіть булгур в чашу мультиварки. Також додайте приправи і барбарис.

Влийте гарячу воду. З головки часнику зніміть піну і покладіть часник в центр.

Закрийте кришку мультиварки, виберіть режим «Плов», поставте таймер на 35-40 хвилин. Плов з булгуру виходить дуже ароматним і розсипчастим.

Приємного апетиту!

Плов без м'яса Плов в мультиварці Плов в мультиварці Редмонд Плов з булгуру Плов з м'ясом в мультиварці Плов з часником Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою в мультиварці Редмонд