Домашній плов з качки виходить не тільки поживним, але і корисним. Яскраве блюдо різноманітить ваше меню і порадує приємним ніжним смаком. Підходить для обідів і вечерь.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Рис білий – 300 гр.
  • Качка домашня – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати плов з качки в утятнице просто! Гусятницю розігріваємо з рослинним маслом. Пару хвилин обсмажуємо до прозорості в ній подрібнену ріпчасту цибулю.

Качку ріжемо на порційні шматочки і викладаємо у луку. Додаємо терту моркву. Тушкуємо продукти 5-10 хвилин на помірному вогні.

Солимо піджарку і посипаємо спеціями за смаком.

Додаємо необхідну кількість рис і головку часнику в лушпинні. Заливаємо продукти водою. Готуємо страву на слабкому вогні близько 1 години.

Соковитий плов з шматочками качки готовий. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!

Пісний плов з грибами Плов Плов без моркви Плов без цибулі Плов з круглозерним рисом Плов з часником