Домашній плов з качки виходить не тільки поживним, але і корисним. Яскраве блюдо різноманітить ваше меню і порадує приємним ніжним смаком. Підходить для обідів і вечерь.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 300 гр.
- Качка домашня – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Готувати плов з качки в утятнице просто! Гусятницю розігріваємо з рослинним маслом. Пару хвилин обсмажуємо до прозорості в ній подрібнену ріпчасту цибулю.
Качку ріжемо на порційні шматочки і викладаємо у луку. Додаємо терту моркву. Тушкуємо продукти 5-10 хвилин на помірному вогні.
Солимо піджарку і посипаємо спеціями за смаком.
Додаємо необхідну кількість рис і головку часнику в лушпинні. Заливаємо продукти водою. Готуємо страву на слабкому вогні близько 1 години.
Соковитий плов з шматочками качки готовий. Розкладайте частування по тарілках і подавайте до столу!
Пісний плов з грибами Плов Плов без моркви Плов без цибулі Плов з круглозерним рисом Плов з часником