Серед безлічі варіантів заготовки на зиму рецепт помідорів в яблучному соку займає особливе місце. Помідори виходять абсолютно неймовірними. Пряні, соковиті, майже як свіжі вони стануть смачною закускою для м’ясних страв і гарнірів!
Інгредієнти: на 2 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Яблучний сік – 1 л
- Сіль – 1 ст. л.
- Часник – 6 зуб.
- Вода – 1 л
Процес приготування:
Помідори промиваємо водою, відриваємо хвостики і проколюємо кілька разів зубочисткою, щоб шкірка не лопнула із-за гарячої температури.
Складаємо помідори і кілька зубчиків часнику в стерилізовані банки.
Заливаємо їх окропом і настоюють 10 хв. Потім зливаємо воду, знову заливаємо окропом і тримаємо ще 10 хв.
Після цього засипаємо в банку сіль і заливаємо помідори киплячим яблучним соком. Закатуємо і перевертаємо на кришки.
Приємного апетиту!
Закуска з помідорів на зиму Мариновані помідори Мариновані помідори як в магазині Помідори без стерилізації на зиму Помідори гарячим способом Помідори на зиму Помідори на зиму пальчики оближеш