Відмінний варіант солодощі до чаю без шкоди для фігури та здоров’я. В рецепті використовується мізерна кількість цукру, що дозволяє поласувати таким десертом абсолютно всім, без винятку. А з приготуванням впорається абсолютно кожен!


Інгредієнти: на 0.3 л.

  • Ранетки – 400 – 600 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Яблучний сік – 100 мл
  • Желатин харчовий – 10 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування повидла з ранеток з желатином? Для цього рецепта відмінно підійдуть солодкі великі ранетки, але можна використовувати і інші сорти. Підготуємо інші інгредієнти: сік, цукор і желатин.

Яблука промиваємо і очищаємо від шкірки.

Підготовлені фрукти натираємо на тертці або подрібнюємо блендером і засипаємо потрібною кількістю цукру.

Желатин розвести в гарячій воді, активно перемішуючи, не даючи утворюватися грудочок. До цієї ж суміші додаємо сік (ідеально підійде домашнього приготування). Отриманим розчином заливаємо натерті плоди яблук.

Все перемішуємо до однорідності, розкладаємо по силіконових форм, у будь-яку зручну для вас посуд і відправляємо в холодильник на кілька годин до повного застигання.

Через 3-4 години дістаємо ласощі з холодильної камери і насолоджуємося. Приємного апетиту!

Желе на зиму Повидло Повидло з ранеток Повидло з яблук