Повидло з яблук у шкірці виходить не менш смачним і цікавим, ніж без неї. Ласощі дуже просте в приготуванні, підходить для випічки і десертів.
Інгредієнти: на 1 л.
- Яблука – 1,5 кг
- Цукор-пісок – 3 склянки
- Оцет яблучний 6% – 100 гр.
- Вода – 2 склянки
- Лимонна цедра – 1 шт.
Процес приготування:
Як приготувати повидло з яблук з шкіркою? Для повидла добре використовувати солодкі тверді яблука. Їх ми промиваємо та нарізаємо на дольки, позбавляючись від кісточок. Шматочки фрукта викладаємо в глибоку каструлю.
До яблук вливаємо воду і яблучний оцет. Ретельно перемішуємо.
знімаємо цедру З лимона. Додаємо її в каструлю. Сюди ж висипаємо цукор. Знову перемішуємо вміст.
Ставимо каструлю на вогонь і чекаємо закипання, далі варимо на повільному вогні півтори години. Періодично помішуємо і стежимо, щоб повидло не пригоріло. Після знімаємо з вогню і розливаємо по банках.
Повидло з яблук у шкірці готово!
Повидло Повидло з яблок