Повидло зі сливи без кісточок в мультиварці – прекрасний спосіб згадати про минуле літо і поповнити запас вітамінів в своєму організмі. Для приготування такого ласощі вам знадобиться всього лише півтори години. І все це завдяки розумній домашньої помічниці – мультиварці.
Інгредієнти: на 0.7 л.
- Слива синя – 1 кг
- Цукор-пісок – 0.5 склянки
- Вода – 0.33 ст.
Процес приготування:
Як почати готувати повидло зі сливи без кісточок в мультиварці? У першу чергу займемося підготовкою злив. Їх необхідно добре вимити, розрізати навпіл і витягнути їх низ кісточки.
Далі розрізані сливи відправляємо в чашу мультиварки, після чого їх потрібно залити водою і засипати цукром. Все добре перемішуємо і вмикаємо мультиварку в режимі «Випічка» на п’ятнадцять хвилин.
протягом цього часу сливи розм’якшуються.
Проціджуємо отримане пюре через друшляк для того, щоб позбутися від відокремилася сливової шкірки. Потім пюре знову відправляємо в чашу блендера. Включаємо режим «Гасіння». Чекаємо приблизно годину.
Щоб не втрачати даремно час, поки сливи нудяться в мультиварці, займіться стерилізацією банок. Коли буде готове повидло, вам залишиться розлити його в чисті банки і закатати.
Зберігати густе сливове ласощі найкраще в темному прохолодному приміщенні.
Варення зі сливи без кісточок Повидло Повидло зі сливи Повидло зі сливи без кісточок Сливи на зиму