З великою упевненістю можна говорити про те, що представлене вашій увазі страва – млинці з кукурудзяного борошна- стануть прекрасною альтернативою звичному нам сніданку: яєчні або омлету, каш, оладок. Варто відзначити незаперечне достоїнство млинчиків з кукурудзяної муки – вони добре поєднуються з солодкими, так і з солоними інгредієнтами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Мука кукурудзяна – 0.5 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Готувати ПП млинці з кукурудзяного борошна легко! В окрему ємність вбиваємо яйця.
Туди ж додаємо цукор і сіль.
Все ретельно перемішуємо, потім вливаємо молоко.
Поступово вводимо в загальну масу борошно.
Все знову перемішуємо, потім вливаємо в тісто олію.
Ще раз перемішуємо тісто і залишаємо його на п’ятнадцять хвилин.
Розігріваємо сковорідку, потім змащуємо її половинкою сирої картоплини, яку потрібно попередньо вмочити в олію. Завдяки даному способу наші млинці не пригорять і не будуть надмірно жирним.
Формуємо з вилитого тесту млинець, рівномірно розподіливши його по сковорідці. Через пару хвилин перевертаємо млинчик і підсмажуємо його з іншого боку.
Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці на молоці класичні ПП млинці Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці