Хочете щоранку балувати себе смачними сніданками, але при цьому не хочете завдавати шкоди власній фігурі? Представляємо вашій увазі рецепт приготування правильних млинчиків, основою для яких служить рисова мука. У таких млинці відсутня глютен, який здатний викликати розлад травлення і різні алергії.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Мед – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Рисова мука біла – 150 гр.
  • Ванільна есенція – за смаком
  • Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
  • Сода харчова – 1 щіпка
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до готування ПП млинчиків з рисового борошна. У глибоку миску необхідно розбити яйця, з’єднати їх з сіллю, потім все ретельно перемішати до однорідної консистенції.

В отриману масу додаємо мед, потім тонким струменем вводимо молоко, все перемішуємо. Далі туди ж додаємо соду, гашену оцтом і ванільний екстракт.

Потім підмішуємо в загальну масу рисову муку. Все перемішуємо. У нас повинно вийти тісто, яка за консистенцією нагадує рідку сметану.

Ставимо на плиту сковорідку.

Наливаємо тісто, рівномірно розподіливши його по поверхні сковорідки.

Обсмажуємо млинці до золотистого кольору з двох сторін.

Блюдо готове до подачі.

Дієтичне млинці Млинці без борошна Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці з рисового борошна