Хочете щоранку балувати себе смачними сніданками, але при цьому не хочете завдавати шкоди власній фігурі? Представляємо вашій увазі рецепт приготування правильних млинчиків, основою для яких служить рисова мука. У таких млинці відсутня глютен, який здатний викликати розлад травлення і різні алергії.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 3 шт.
- Мед – 3 ст. л.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Рисова мука біла – 150 гр.
- Ванільна есенція – за смаком
- Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
- Сода харчова – 1 щіпка
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Приступимо до готування ПП млинчиків з рисового борошна. У глибоку миску необхідно розбити яйця, з’єднати їх з сіллю, потім все ретельно перемішати до однорідної консистенції.
В отриману масу додаємо мед, потім тонким струменем вводимо молоко, все перемішуємо. Далі туди ж додаємо соду, гашену оцтом і ванільний екстракт.
Потім підмішуємо в загальну масу рисову муку. Все перемішуємо. У нас повинно вийти тісто, яка за консистенцією нагадує рідку сметану.
Ставимо на плиту сковорідку.
Наливаємо тісто, рівномірно розподіливши його по поверхні сковорідки.
Обсмажуємо млинці до золотистого кольору з двох сторін.
Блюдо готове до подачі.
Дієтичне млинці Млинці без борошна Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці з рисового борошна