Куряча грудка – популярний джерело білка, який часто використовують для приготування страв правильно харчування. Спробуйте домашні рубані котлети з філе курки. Страва порадує вас своєю легкістю і невисокою калорійністю.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0.5 кг
- Рисова борошно біле – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Кріп – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ПП рубаних котлет з курячої грудки? Куряче філе розрізаємо на дрібні шматочки.
Кріп подрібнюємо.
В глибоку тарілку викладаємо порізані куряче філе, до нього додаємо рисове борошно, яйце, кріп, сіль і спеції.
Фарш ретельно перемішуємо і даємо йому настоятися 20 хвилин.
Ставимо сковороду на плиту і чекаємо її нагрівання.
Потім ложкою викладаємо котлети і обсмажуємо з обох боків до золотистого відтінку.
Подавати до столу рубані курячі котлети можна з овочами або будь-яким іншим гарніром. Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Ніжні курячі котлети ПП січені котлети з курячої грудки Рублені котлети з курячої грудки з борошном