Сьогодні представляю вашій увазі рецепт ПП трикутників з лаваша. Пропоную скористатися чудовим і простим у приготуванні рецептом, який вас виручить як в звичайний день, так і в свято. Корисні трикутники з лаваша виходять апетитними, хрусткими і сподобаються всім вашим гостям і домашнім. Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Лаваш вірменський – 2 аркуша
- Сир Сулугуні – 100 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кунжут – для прикраси
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Кріп – за смаком
Процес приготування:
Готувати ПП трикутники з лаваша просто! Приготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування корисних трикутників з лаваша.
Твердий сир і сир сулугуні натріть на крупній тертці і викладіть в глибоку ємність. Сир можна використовувати будь-який. Експериментуйте і шукайте своє улюблене поєднання.
Зелений лук і кріп ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть зайву вологу. Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і викладіть в ємність до подрібненого сиру.
Потім розбийте куряче яйце, додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
Начинку гарненько перемішайте до однорідної консистенції.
Листи вірменського лаваша розрізати на кілька однакових прямокутних частин. Для зручності можна скористатися трафаретом.
У мене вийшло 8 прямокутників.
На кожну частину лаваша викладіть приготовлену начинку, рівномірно розподіливши її по всій поверхні листа.
Спочатку край лаваша з одного боку складіть до центру.
Потім з другої сторони аналогічно складіть до центру.
Після чого вийшов трикутник складіть навпіл.
Таким способом сформуйте інші трикутники. Підготуйте лист і застеліть його пекарської папером. Викладіть приготовані трикутники на невеликій відстані друг т одного.
Курячий жовток збовтайте виделкою до однорідного стану, а потім, скориставшись силіконової пензликом, змастіть поверхню трикутників, а зверху присипте насінням кунжуту.
помістіть Деко в попередньо розігріту духовку і запікайте трикутники приблизно 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Хрусткі, ароматні трикутники з лаваша викладіть на блюдо для подачі і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками Трикутники з лаваша