Готове листкове тісто – незамінний продукт для тих, хто прагне максимально економічно використовувати свій час. А головне, що з такого тіста дуже швидко і просто готується чудовий пиріг з малиною, який точно сподобається всім гостям.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто бездріжджове – 1 пакет
- Цукор-пісок – 4 ст.
- Малина – 1 склянка
- Крохмаль кукурузный – 3 склянки
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Кунжут – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати пиріг з листкового тіста з малиною в духовці? Тісто розморожуємо при кімнатній температурі, потім ділимо його на дві частини і розкачуємо двома пластами. Один з них застеляємо у змащену олією форму, а другий відкладаємо. Змішуємо малину з цукром і крохмалем.
Відразу ж викладаємо начинку на тісто.
Підверніть краї тіста всередину. З другого пласта тіста фігурною формою вирізаємо шматочки і розкладаємо їх по колу, залишаючи в центрі невеликий відкритий ділянку.
Змащуємо пиріг жовтком і посипаємо кунжутом.
Відправляємо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо його до рум’яності. Приємного апетиту!
Пиріг з малиной Пиріг з малиною в духовці Пироги