Кабачки і баклажани в даний час досить популярні в якості основних інгредієнтів для приготування овочевого рагу. У раціоні ці овочі займають міцні позиції завдяки тому, що з них просто готувати. Перед вами простий рецепт приготування овочевого рагу з кабачків і баклажанів з використанням мультиварки.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки – 150 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 1 шт.
- Вода – 60 мл
- Часник сушений – 0.25 ч. л.
- Томатна паста – 0,5 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати рагу з кабачків і баклажанів в мультиварці? Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
мультиварочную чашу вливаємо олію, активуємо режим «Смаження», після розігрівання обсмажуємо цибулю приблизно 5 хвилин.
Болгарський перець промийте, після видалення насіння покришіть кубиками невеликого розміру. Моркву очистіть, промийте під проточною водою і наріжте тонкими кружечками.
До репчатому цибулі додаємо перець з морквою, все перемішуємо і обсмажуємо.
Кабачок промийте і поріжте у вигляді кубиків.
Далі відправляємо нарізаний кабачок в мультиварку до інших овочів.
Вимиті баклажани нарізаємо кубиками середнього розміру.
Всипаємо баклажан в мультиварочную чашу до підготовлюваних овочів.
У воді необхідно розчинити томатну пасту, сушений часник і сіль, потім додати заливку в овочеву суміш. Все перемішуємо, включаємо режим «Гасіння» і готуємо рагу 30 хвилин.
Соковите і ароматне рагу з кабачків і баклажанів готово! Подавайте страву до столу в гарячому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Кабачки з баклажанами Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачками і баклажанами