Рогалики – це та випічка, яка і в домашніх умовах виходить не гірше покупної. Все завдяки їх химерної формі. Як приготувати таку випічку, ви дізнаєтеся з цього рецепту.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Листкове тісто бездріжджове – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Повидло – за смаком
  • Борошно пшеничне – для посипання
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Як приготувати рогалики з повидлом з листкового бездріжджового тіста? Тісто розморозьте, присипте борошном і розкачати його до товщини 3-5 міліметрів. Розріжте тісто на вісім рівних трикутників.

На широкий край кожного трикутника покладіть по чайній ложці повидла. З начинкою головне не переборщити, щоб повидло не витікало на деко.

Поверніть трикутники в рулет, починаючи від широкої частини.

Деко застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. Викладіть заготовки рогаликів, змастіть їх сумішшю з збитого яйця і цукру.

Запікайте рогалики при 220 градусах 10-20 хвилин. Вони повинні добре піднятися і зарум’яниться. Випічку трохи остудіть перед тим, як подати на стіл.

Приємного апетиту!

Рогалики