Рогалики – це та випічка, яка і в домашніх умовах виходить не гірше покупної. Все завдяки їх химерної формі. Як приготувати таку випічку, ви дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Листкове тісто бездріжджове – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Повидло – за смаком
- Борошно пшеничне – для посипання
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як приготувати рогалики з повидлом з листкового бездріжджового тіста? Тісто розморозьте, присипте борошном і розкачати його до товщини 3-5 міліметрів. Розріжте тісто на вісім рівних трикутників.
На широкий край кожного трикутника покладіть по чайній ложці повидла. З начинкою головне не переборщити, щоб повидло не витікало на деко.
Поверніть трикутники в рулет, починаючи від широкої частини.
Деко застеліть пергаментом і змастіть рослинною олією. Викладіть заготовки рогаликів, змастіть їх сумішшю з збитого яйця і цукру.
Запікайте рогалики при 220 градусах 10-20 хвилин. Вони повинні добре піднятися і зарум’яниться. Випічку трохи остудіть перед тим, як подати на стіл.
Приємного апетиту!
Рогалики