Незвичайний і приємний смак у розсольнику з нирками. Рецепт підійде для тих, кому набрид стандартний м’ясний бульйон і є бажання пізнати щось нове. Нирки – корисний продукт, який стане особливістю вашого домашнього супу.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Яловичі нирки або Свинячі нирки – 400 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Перлова крупа – 150 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 2 шт.
- огірковий Розсіл – 1 склянка
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Вода – 2.5 – 3 л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування розсольнику з нирками і перловкою? Ретельно промиваємо нирки, очистити від плівки і жиру. Варимо їх без солі близько години. Бульйон не знадобиться, тому воду після нирок виливаємо. Якщо приготування супу плануєте заздалегідь, то краще всього сирі нирки відмочити на кілька годин у воді або молоці.
Окремо відварюємо перловку у співвідношенні 2:1. Крупу рекомендується попередньо промити або відмочити.
Картоплю ріжемо дрібними кубиками, цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертку.
Кип’ятимо 2,5 літра води для супу і відправляємо туди картоплю, зварену перлову крупу.
Нагріваємо сковороду з маслом, відправляємо туди цибулю і моркву. Пасеруємо до готовності, посоливши і поперчив, і відправляємо в каструлю.
солоні огірки Нарізаємо кубиками і додаємо в суп.
Тонкими скибочками нарізаємо нирки, закидаємо в каструлю. Туди ж виливаємо огірковий розсіл. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
Розсольник з нирками і перловкою смачно подавати зі сметаною. Приємного апетиту!
Новости