Хочу поділитися простим рецептом надзвичайно смачного рулету з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню, приготованим з лаваша. Процес приготування практично не відніме у вас часу. Такий рулет можна приготувати з будь-якою начинкою. Експериментуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 2 аркуша
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Рибні консерви – 1 банка
- Майонез – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати рулет з лаваша з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню. Першим ділом приготуйте необхідні інгредієнти для приготування рулету з лаваша з рибною консервою, сиром, яйцем і зеленню. Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на дрібній тертці. Викладіть в окрему ємність, посоліть, поперчіть і перемішайте з майонезом.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Скориставшись консервним ножем, відкрийте банку рибних консервів, викладіть в невелику миску і гарненько розімніть з допомогою виделки. Листи вірменського лаваша викласти на робочу поверхню, змастіть приготованою заправкою. Один аркуш присипте сиром, а з другого розподіліть рибні консерви.
Зелений лук ретельно промийте, струсіть від вологи і подрібніть ножем. Подрібненою зеленою цибулею присипте обидва листа.
Зверху на лаваш з сирною начинкою викладіть лаваш з подрібненої рибною консервою. Як можна щільніше скрутіть рулет.
Після чого покладіть рулет приблизно на 30 хвилин просочитися в холодильник. Якщо готуєте рулет з вечора, то закрутіть його в харчову плівку або фольгу і помістіть в холодильник на ніч.
Потім рулет з лаваша розрізати на порційні шматочки.
Апетитний і ніжний лаваш викладіть на блюдо і подавайте на стіл.
Насолоджуйтесь неймовірно смачною і ніжною закускою!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками