Загубитися в безлічі варіацій салату цезар простіше простого. У гонитві за цим рецептом господаркам доводиться застосовувати дуже багато зусиль. Заощадимо ваші сили і запропонуємо такий рецепт салату цезар, який ви шукали, як ніби прямо з ресторанного меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Салат Романо – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Білий хліб (для тостів) – 200 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Вустерський соус – 1 ст. л.
  • Цибуля сушена – 1 ч. л.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Анчоуси – 2 шт.
  • Лимонний сік – 2 – 3 краплі
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати справжній рецепт салату Цезар. Салат ромен промити, просушити, крупно нарвати в глибоку миску.

У хліба для тостів відрізати шкірку, м’якоть нарізати невеликими кубиками.

Деко застелити пергаментом, викласти на нього кубики хліба, посипати сіллю, сухим цибулею і часником, побризкати оливковою олією. Випікати в духовці, розігрітій до 150 градусів, близько 10 хвилин.

Для заправки в окремій ємності змішати 2 жовтки з цукром і сіллю, додати оливкову олію. Сир пармезан натерти на середній тертці, також відправити його в заправку. Туди ж додаємо пропущений через прес часник, лимонний сік, вустерський соус і анчоуси. Все ретельно збити блендером до однорідності.

Заправку вилити в листя салату ромен, перемішати. Грінки дістати з духовки.

В глибокі порційні тарілки викласти спочатку салат ромен з заправкою, зверху посипати грінками. За бажанням прикрасити салат скибочками пармезану. Справжній салат цезар готовий! Ресторанна кухня у вас вдома!

Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат Цезар