Не дивлячись на свою горду назву салат Цезар дуже простий у приготуванні і його завжди можна адаптувати під свій смак, наприклад, замість курки взяти форель. А замість листового салату часто використовують пекінську капусту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Форель – 200 гр.
- Листовий салат – 50 гр.
- Помідори свіжі – 1 – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Хліб – 100 гр.
- Сир – 50 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з фореллю і сухариками просто! В окремій мисці змішайте майонез і лимонний сік.
Листя салату промийте, просушіть і порвіть руками на великі шматки.
Змішайте листя салату з майонезним соусом і посипте тертим сиром.
Яйця зваріть круто, очистіть і крупно наріжте. Помідори помийте і наріжте часточками. Додайте їх у салат.
Хліб наріжте кубиками і підсушіть його в духовці.
Форель для салату підійде слабосолона або запечена. Філе наріжте кубиками. Додайте в салатницю рибу і сухарики, посипте тертим сиром і подавайте Цезар на стіл.
Приємного апетиту!
Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з фореллю Салат «Цезар» з червоною рибою Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар