Мабуть, один з самих популярних і варіативних салатів. Салат «Цезар» з філе форелі виходить більш ніжним.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Форель – 200 гр.
- Листовий салат – 100 гр.
- Білий хліб – 200 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Кедрові горіхи – 50 гр.
- Для заправки: –
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 150 гр.
- Яйце перепелине – 6 шт.
- Лимон – 0.5 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат «Цезар» з фореллю просто! Для початку зробіть сухарики. Хліб наріжте кубиками, викладіть на деко і запікайте в духовці до золотистого кольору.
Видавіть в чашу блендера сік половини лимона, додайте гірчицю, перепелині яйця, часник, посоліть, додайте мелений перець. Збийте з цих інгредієнтів соус для салату. Не припиняючи збивати, влийте до соусу оливкова олія, у вас повинна вийти маса світло-жовтого кольору.
Листя салату промийте, висушіть, порвіть руками на великі шматки і викладіть на блюдо. Полийте листя салату невеликою кількістю соусу.
Рибу наріжте невеликими шматочками, розкладіть їх по зелені. На страва до салату додайте хлібні кубики, обсмажені кедрові горішки і тертий сир. У вас вийде дуже вишукане блюдо.
Приємного апетиту!
Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» з фореллю Салат «Цезар» на святковий стіл Салат Цезар