Для ПП-салату із броколі дуже важливо правильно зварити капусту, щоб вона залишалася хрусткою. Такий салат добре впишеться в раціон людей, які дотримуються правильного харчування.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Капуста Брокколі – 520 гр.
- Сир Фета – 160 гр.
- Насіння соняшнику – 50 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Йогурт – 60 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з брокколі ПП? Розібрати капусту на суцвіття, зрізуючи їх максимально близько до стебла.
Зварити брокколі в окропі протягом 2 хв., відразу ж перекласти її в миску з холодною водою і шматочками льоду. Таким чином, капуста зберігає свій хрускіт і вітаміни.
Викласти капусту на тарілку.
Щедро змастити шар брокколі натуральним йогуртом без добавок. Зубчик часнику очистити і видавити через землянку, розкласти по йогурту.
Сир нарізати кубиками невеликого розміру і розкласти зверху по заправці.
Посипати готовий салат насінням соняшнику. Можна вживати.
Приємного апетиту!
Новости