Корисні речовини, що містяться в броколі, залучають будь-яку господарку. Саме тому цей продукт все частіше використовують при приготуванні різноманітних страв. Салат з брокколі з часником в цьому сенсі – справжня знахідка: він виходить і корисним і смачним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста Брокколі – 1 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Кукурудза консервована – 0.5 банок
- Насіння соняшнику – 1 ст.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – 2 ст. л.
- Йогурт – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з брокколі з часником? Брокколі помити, розібрати на суцвіття. Варити суцвіття броколі в підсоленій воді до м’якості капусти (близько 5 хвилин).
Яйця зварити круто, остудити, нарізати на дрібні кубики.
Очищені насіння соняшнику обсмажити до рум’яного кольору на сковороді без додавання масла, трохи посолити.
Для приготування часникового соусу в окремій ємності змішати майонез з натуральним йогуртом, додати подрібнений часник, сіль і перець за смаком.
В салатник першим шаром викласти яйця, змастити з 2 ст. л. часникового соусу, потім відправити в салат консервовану кукурудзу без зайвої рідини.
На кукурудзи викласти брокколі, потім рівномірно полити салат залишилися часниковим соусом.
Зверху салат з брокколі з часником, посипати смаженим насінням соняшника. Смакота!
Новости