Хочу поділитися дуже смачним і швидким рецептом салату з кабачків і моркви по-корейськи. Ароматний салат дуже простий у приготуванні, з ним впорається навіть недосвідчена починаюча господиня.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Часник – 2 зуб.
- Кабачки – 700 гр.
- Морква – 2 шт.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Часник сушений – 0,25 ч. л.
- Суміш перців – за смаком
- Імбир мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з кабачків і моркви по-корейськи. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для ароматної салату по-корейськи. Ретельно вимийте кабачки і моркву. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки.
Очищену моркву натріть на тертці для корейської моркви. Підготовлені кабачки також натріть на тертці для корейської моркви. Якщо у вас немає терці для корейської моркви, скористайтеся звичайною великою теркою або овочі подрібніть за допомогою кухонного комбайна.
Овочі викладіть в глибоку ємність. Додайте мускатний горіх, часник сушений, мелену суміш перців, мелений імбир і поварену сіль. Ретельно перемішайте і залиште приблизно на 20-25 хвилин настоятися.
Часник очистіть від лушпиння, промийте і пропустіть через прес прямо в миску з овочами. При відсутності преса можна скористатися дрібної теркою або подрібнити часник з допомогою гострого ножа. Рослинна олія розжарте на сковороді і акуратно, щоб не обпектися, влийте в салат.
В останню чергу влийте необхідну кількість столового оцту. Ретельно перемішайте пряний салат. Приготований салат накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 10-12 годин.
Готовий салат викладете в красивий салатник і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Новости