Салат з кабачків Ледачий вогник – дуже смачна закуска, яка готується дуже просто. Такий салат відмінно підійде до будь-якого гарніру, а також прекрасно доповнить різні м’ясні і рибні страви. Салат з кабачків, приготований за цим рецептом, оцінять любителі гострих і пікантних закусок.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 5 – 6 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з кабачків ледачий вогник просто! Помідори промийте і крупно поріжте. Болгарський і гіркий перець ретельно вимийте, очистіть від насіння, наріжте великими шматочками. Зубчики часнику очистіть від лушпиння. Далі підготовлені інгредієнти – часник, болгарський і гіркий перець, помідори – покладіть в чашу блендера або кухонного комбайна. На крайній випадок можна скористатися м’ясорубкою.

овочі Подрібніть до однорідної консистенції.

Кабачки промити, обсушити і нарізати кружечками, товщиною приблизно 5 мм

Далі обсмажуємо нарізані кабачки на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. У процесі смаження приправляємо кабачки сіллю і меленим перцем.

Томатну масу слід перелити в зручну ємність, додати до неї сіль, цукровий пісок, оцет, рослинне масло (2 ст. л.) і мелений перець. Все ретельно перемішуємо.

Обсмажені кабачки з’єднуємо з перекрученими овочами.

Після цього кабачки разом з томатною заправкою розкладаємо по чистим і стерилізованим ємкостей, закручуємо їх кришками. Зберігати такий салат необхідно в прохолодному місці.

Приємного вам апетиту!

Кабачки на зиму Пікантні салати на зиму Салат " овочеве асорті на зиму Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з помідорів без стерилізації на зиму Салат з помідорів пальчики оближеш Салати без моркви на зиму