Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепта відберіть молоді невеликого розміру овочі. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть овочі у воді, так овочі залишаться хрусткими і соковитими.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Кабачки – 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста 0.5 кг
- Морква – 1 кг
- Болгарський перець солодкий – 0.5 кг
- Масло олію – 200 мл
- Часник – 200 гр.
- Оцет столовий 9% – 150 мл
- Цукор-пісок – 210 гр.
- Сіль – 2 ст. л.
- Приправа для корейської моркви – 20 гр.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з кабачків по-корейськи на зиму. Кабачки, помийте і залиште в холодній воді на 1 годину. Потім обсушити паперовими рушниками, очистіть шкірку і наріжте тонкими кружечками.
Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте м’якоть соломкою.
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. Перекладіть всі овочі у велику ємність, додайте подрібнений часник, влийте оцет, всипте сіль, цукор і приправи.
Рослинна олія розігрійте і влийте гарячим до овочів, добре перемішайте. Накрийте миску чистим рушником і залиште салат при кімнатній температурі на 3 години. За цей час вони пустять сік і замаринуются.
Через час добре перемішайте салат, розкладіть його по чистим сухим банкам, прикрийте стерилізованими кришками. Стерилізуйте банки з салатом 15-30 хвилин в киплячій воді.
Загорніть банки кришками, вкрийте чим-небудь теплим і, коли закачування повністю охолонуть, приберіть їх в прохолодне місце.
Приємного апетиту!
Салат з кабачків з цибулею на зиму Салат з моркви на зиму Салат з перцю і моркви на зиму Салат з перцю і часнику на зиму Салат з перцю пальчики оближеш на зиму Салат з цибулі і моркви на зиму Салати без помідорів на зиму Салати з кабачків на зиму