Салат з кабачків схожим за консистенцією на капусту. В мультиварці будемо стерилізувати банки з салатом, це зробить приготування комфортним і швидким.


Інгредієнти: на 2.5 л.

  • Кабачки – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 250 гр.
  • Морква – 250 гр.
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 0,5 склянки
  • Масло рослинне – 0,5 склянки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Оцет яблучний 6% – 0,5 склянки

Процес приготування:

Готувати салат з кабачків в мультиварці легко! Кабачок вимийте і якщо шкірка тверда – зріжте її. Моркву очистіть, промийте і разом з кабачком натріть на корейській тертці.

Очищений цибулю сполосніть і дрібно наріжте.

Звільніть від лушпиння часник, промийте і продавіть через прес. Об’єднайте морква, кабачок, цибулю, часник і засипте все цукром і сіллю Влийте олію з оцтом.

Перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Залиште в стороні на 2,5 години.


Тим часом підготуйте банки: перевірте на відсутність сколів, вимийте з содою і стерилізуйте, 15 хвилин, налив воду до мінімальної позначки і встановивши насадку для пароварки.

Розкладіть настоявшийся салат по банкам і накрийте кришками.

Дно мультиварки застеліть силіконовим килимком або вафельним рушником. Наверх поставте банки і налийте воду до плічок тари.

На програмі «Мультиповар» при 95-110 градусах (якщо потужність вашого агрегату хороша – досить 95), прокип’ятіть банки 10 хвилин.

Дістаньте банки, міцно закрутіть кришки, переверніть і накрийте на добу ковдрою.

Приємного апетиту!

Гострі кабачки на зиму Гострі салати на зиму Кабачки в мультиварці Пікантні салати на зиму Салат з кабачків з цибулею на зиму Салат з кабачків з часником на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салат з моркви на зиму