Яскравий і поживний салат для домашнього обіду можна приготувати з ароматною копченої курки. Компанію цікавого інгредієнту складуть яйця, кукурудза і моркву по-корейськи. Спробуйте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і яйцем. Копчену курку нарізаємо на дрібні шматочки. Шкірку знімати не обов’язково, вона додасть страву більш яскравий аромат.
Відварюємо курячі яйця круто.
Опускаємо їх у холодну воду до повного охолодження.
Далі яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо їх.
З консервованої кукурудзи обережно зливаємо сік. Можна використовувати друшляк.
З’єднуємо всі підготовлені продукти в загальній тарілці.
Також до них кладемо корейську моркву.
Додаємо зелень за смаком та майонез. Розмішуємо блюдо і подаємо до столу!
Салати з куркою