Ситна і ароматна копчена курка ідеально підходить для домашніх салатів. Доповніть страву соковитою свіжим огірком і подавайте закуску до столу. Оцініть простий і зрозумілий процес приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, свіжим огірком і сиром? З копченої курки акуратно знімаємо шкірку і виймаємо кісточки, якщо вони є.
Підготовлене копчене м’ясо обробляємо на шматочки.
Викладаємо м’ясо в салатницю. Сюди ж додаємо нарізану тонкою соломкою огірок.
Відварюємо яйце, остуджуємо його, чистимо і подрібнюємо.
Відправляємо продукт в салат разом з натертим на крупній тертці сиром.
Також подрібнюємо ароматний зелений лук. Можна кілька пір’їн відкласти для прикраси.
Заправляємо закуску майонезом, посипаємо сіллю і невеликою кількістю чорного меленого перцю. Розмішуємо.
Розкладаємо готову страву на порції, доповнюємо яскравим зеленим цибулею і подаємо до столу!
Салати з куркою