Соковита м’якоть плодів авокадо і консервований тунець, приправлені соком лимона, розкриваються в одному екзотичному салаті новими яскравими смаками, роблять його не тільки корисним, але і поживним. Такий салат також підійде тим, хто знижує вагу і боїться набрати вагу, він легкий і низькокалорійний. Тунець може бути використаний як у власному соку, так і в масляній заправці, на любителя.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Тунець консервований – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Авокадо – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 3 ст. л.
- Петрушка – 1 пучок
- Лимонний сік – 50 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з тунцем і авокадо смачний! Із консерви злити воду, рибу перекладіть на обробну дошку, наріжте її середніми шматками, покладіть в салатник.
Стиглий авокадо вимийте, розріжте кожен навпіл і, провернувши проти осі обидві частини, видаліть кісточку. Не очищаючи фрукт, зробіть поздовжні і поперечні надрізи м’якоті і зніміть шкірку. Вийміть м’якоть, допомагаючи ложкою, і покладіть її до риби.
У цибулі видалити лушпиння, дрібно порубаєте ножем і перекладіть в салатник.
Огірок вимийте, розріжте хвостики і наріжте дрібним кубиком. Якщо шкірка товста або гірка – зріжте її. Покладіть шматочки зеленого овочу в загальну тарілку.
Вичавіть сік лимона в салат, додайте сіль і перець за смаком і акуратно перемішайте, щоб не розчавити рибні шматочки, вони повинні відчуватися в салаті окремим продуктом. Ваш салат готовий!
Приємного апетиту!
Новости