Салати з тунцем завжди виходять ситними і смачними, а додавши до риби зелень, отримаємо ще легкість і свіжість. Беріть рецепт на замітку, так як він відмінно підходить як для святкового столу, так і для щоденного харчування. І, що не може не радувати, він готується швидко і просто.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Тунець – 3 банки
- Цибуля зелена – 4 пучка
- Яйце – 1 шт.
- Волоський горіх – 2 ст. л.
- Болгарський перець солодкий – 0.5 шт.
- Цибуля червоний – 0.5 головок
- Часник – 2 головки
- Селера – 3 – 4 шт.
- Майонез – 0.33 ст.
- Орегано – 1 ст. л.
- Гірчиця порошок – 1 ст. л.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Лимонний сік – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з тунцем і овочами? Овочі миємо й ріжемо досить дрібно. Яйце також нарізаємо невеликими кубиками, а часник натираємо на дрібній тертці.
Тунець розминаємо виделкою.
В глибокій мисці змішуємо тунець, червоний лук, яйце і подрібнені волоські горіхи, перемішуємо.
В салат також додаємо перець, селера, часник і зелений лук.
заправляємо Салат майонезом, додаємо сушений орегано і гірчичний порошок. За смаком додаємо мелений перець і сік лимона. Накриваємо салат кришкою і відправляємо в холодильник на півгодини, щоб настоявся.
Подаємо салат порційно, прикрасивши свіжою зеленню. Вишукано і смачно!
Новости