Салат, приготований за цим рецептом, стане відмінним приводом зібратися за сімейною вечерею. Також це блюдо є вдалим варіантом для святкового застілля. Завдяки квасолі і яловичині салат відрізняється поживністю і ситністю. При подачі до столу салат з квасолею та яловичиною відмінно впорається з роллю самостійного блюда.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 220 гр.
  • Квасоля консервована – 100 гр.
  • Помідори черрі – 120 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 0.5 головок
  • Салатна суміш – 100 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Гранатовий соус – 1.5 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з яловичиною та квасолею? Беремо яловичину нарізаємо його невеликими шматочками. Ставимо На вогонь сковороду, додаємо трохи олії і поміщаємо туди шматочки яловичини. Перші 5 хвилин готуйте м’ясо на максимальному вогні, перевертайте його, щоб воно обжарилось з усіх боків. Після цього зробіть вогонь мінімальним і, накривши м’ясо кришкою, тушкуйте яловичину ще 5 хвилин. Додавати сіль краще всього в кінці приготування. Даємо яловичині остудитися.

Салатний мікс ретельно промиваємо, обсушуємо і викладаємо на блюдо.

Відкриваємо консервовану квасоля, викладаємо її на друшляк і промиваємо, щоб позбутися від маринаду. Як тільки стече вся рідина, викладаємо зверху квасоля салатного листя.

Остигле смажене м’ясо викладаємо поверх всіх інгредієнтів на блюдо.

Болгарський перець промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо все насіння і розрізаємо на тонкі смужки. Помідори черрі також миємо й розрізаємо на шматочки. Розкладаємо овочі на м’ясо.

червоний лук Очищаємо від лушпиння, розрізаємо навпіл і використовуємо тільки одну половину. Розрізаємо її на півкільця і доповнюємо ними інші компоненти. Зверху поливаємо салат рослинною олією. Потім додаємо гранатовий соус і приправляємо перцем і сіллю. Подавати такий салат рекомендується відразу, настоювати його немає необхідності.

Приємного вам апетиту!

Новости